Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0.00 0

Privacy en disclaimer

Omdat ik via deze website persoonsgegevens verzamel (ook al is dat beperkt) heb ik deze privacyverklaring opgesteld.
Duurzamestapjes.nl kan persoonsgegevens verwerken doordat je gebruik maakt van deze website.

– Daarnaast kan ik jouw gegevens gebruiken wanneer jij contact met mij opneemt en ik daar op reageer. Uiteraard deel ik deze gegevens niet met derden.
– Je gegevens worden verzameld om te kunnen reageren op je reactie op een blogpost. Jouw reactie is zichtbaar voor anderen.
– Ik gebruik website-statistieken om het gebruik te analyseren en de werking van de site te optimaliseren.

Google Analytics

De website van Duurzamestapjes.nl houdt algemene bezoekgegevens bij. Deze bezoekgegevens bestaan onder andere uit het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Met deze gegevens pas ik mijn strategie aan. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Disclaimer

Alle foto’s op deze website zijn persoonlijk bezit. Er mag op geen enkele wijze ongevraagd gebruik gemaakt worden van deze foto’s.

Mijn website bevat affiliatielinks. Wees gerust, dat is niets ernstigs. Het betekent dat wanneer je vanuit mijn site een product aankoopt, ik daar een kleine commissie voor ontvang. Ik deel alleen producten op mijn website waar ik zelf iets aan heb en totaal achter sta. Het scheelt jou uren zoeken naar het juiste product en je geeft mij er iets voor terug. Win – win toch?

Heb je vragen over deze privacy en disclaimer of de verwerking van je persoonsgegevens? Stel ze gerust. Stuur me een e-mail via lieneke@duurzamestapjes.nl

liefs-lieneke