Duurzaamheid

Duurzame Stapjes neemt een maatschappelijke verantwoordelijkheid om duurzaam te ondernemen. In mijn onderneming hou ik rekening met een leefbare wereld. Voor jou, voor dier en voor onze planeet.

Duurzame Stapjes is ontstaan door de vraag:

‘Welke invloed kan IK pakken om beter voor onze planeet te zorgen?’
Een jaar lang heb ik op Instagram mijn kennis en ervaringen gedeeld en dat heeft wellicht ook jou in beweging gebracht. Alleen zijn we niet perfect, maar met elkaar zorgen we voor meer positieve invloed voor een bewuste, leuke en mooie toekomst.

Duurzaam ondernemen, hoe doe ik dat?

Ik begeleid jou in een eerlijk proces naar hoe jij je leven bewust, leuk en mooi wilt indelen. Jouw duurzame inzetbaarheid wordt daarmee vergroot.

‘Zorg eerst goed voor jezelf, voordat je voor een ander kunt zorgen’, is in deze op zijn plek.

Het gebruik van duurzame producten

Duurzaamheid

Tijdens mijn trainingen gebruik ik waar kan herbruikbare materialen. Ik streef naar zo min mogelijk verbruik van papier en afval.
Ik maak graag gebruik van duurzame materialen van het merk Bambook. Denk aan uitwisbare flipover-vellen en het gebruik van sticky-notes.
Om meer te willen weten over de missie van Bambook verwijs ik je graag naar hun mooie website.

Mijn visie op de mode industrie wil ik uitstralen in de kleding die ik draag. Ik zie er graag verzorgd uit en doe dat graag in eerlijke kleding.
De wereld van mode heeft een grote impact op ons CO2 uitstoot. Het gebruik van water, de slechte arbeidsomstandigheden en oneerlijke lonen maakt dat ik kies voor pre-loved kleding of sustainable fashion, zoals het Nederlandse modemerk van Jlabel. Dit merk draag ik op de foto’s van mijn website en steun op deze manier vrijblijvend de duurzame ondernemer.

Duurzaamheid met een cadeautje

Jouw persoonlijk coaching traject of die toffe teamtraining wordt altijd leuk afgesloten met een duurzaam cadeautje, maar wat dat is hou ik toch even geheim.

Wil jij weten hoe ik duurzaamheid centraal stel tijdens jouw persoonlijk coaching traject? Of hoe ik in een team training in jouw organisatie, duurzaamheid kan meenemen? Dan nodig ik je uit contact met mij op te nemen.

Disclaimer: Deze pagina bevat affiliatielinks. Wees gerust, dat is niets ernstigs. Het betekent dat wanneer je vanuit mijn site een product aankoopt, ik daar een kleine commissie voor ontvang. Ik deel alleen producten op mijn website waar ik zelf iets aan heb en totaal achter sta. Het scheelt jou uren zoeken naar het juiste product en je geeft er mij iets voor terug. Win-win toch?