Skip to content Skip to footer

1-op-1 coaching

Herken je dit?

  • Voel jij je als professional overweldigd door de hoeveelheid taken die je moet uitvoeren binnen de beschikbare tijd?
  • Heb je het gevoel dat je constant te veel op je bordje krijgt en dat dit ten koste gaat van je eigen welzijn en (werk)plezier?
  • Herken je de druk van jezelf om alle taken uit te voeren, maar merk je dat dit steeds moeilijker wordt?
  • Voel je je verantwoordelijk en vind je het lastig om dingen los te laten, zowel in privé als op het werk?
  • Vind je het lastig om feedback te ontvangen en hier op een constructieve manier mee om te gaan?
  • Merk je dat het moeilijk is om anderen aan te spreken wanneer er iets niet gaat zoals gewenst of om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt?

Dan ben ik degene die graag naar je verhaal luistert!

Traject Bewust Jezelf

4 keer 1-1 coaching online of fysiek
Waarbij jouw gedachten er mogen zijn.
Je kunt ventileren op je eigen ervaringen en leerdoelen.
Waarbij bewustwording je eerste stap is op je pad dat volgt.

Concrete doelen en acties voor jezelf
Je wilt ergens naar toe, naar dat innerlijke verlangen. Dat maak je helder en met nieuwe inzichten ga je daarmee aan de slag. Ik zet je aan tot actie of juist een moment tot stil staan. Ik zorg dat je daarin jouw balans leert pakken.

Persoonlijke opdrachten tussen de sessies
Tijdens onze gesprekken maak je je eigen acties om mee aan de slag te gaan. Met deze acties ga jezelf aan de slag. Omdat oefenen en uitproberen jou helpt naar die gewenste verandering. Ik zal je waar nodig ondersteunen en inspireren. Het is jouw pad. 

Persoonlijk contact
Loop je vast of heb je een vraag tussen onze gesprekken door schroom niet om mij te contacten. Het is niet fijn het gevoel te hebben te moeten wachten. Hulp vragen is een kracht.
Als ik passende inspiratie of handvatten heb, dan deel ik dat ook graag met jou. 

Inclusief duurzaam cadeautje
Omdat het altijd leuk is om iets te krijgen én jij het verdient.

Extra: werkboek 7 elementen voor een bewust leven
Jij ontvangt mijn reflectiewerkboek. Op jouw moment kun je de ruimte nemen dit werkboek door te nemen. Je staat stil bij je huidige situatie en je persoonlijke kracht om te doen waar je blij van wordt. 

 

EUR 555,- excl btw en ruimte

Wat levert het je op?

Als coach help ik jou om meer grip te krijgen op jezelf, je werk en je omgeving.

Samen gaan we aan de slag met persoonlijk leiderschap, zodat jij invloed kan uitoefenen waar dat nodig is. Je krijgt inzicht in je valkuilen en leert hoe je jouw gedrag effectiever kan inzetten. Door bewust te worden van je communicatiestijl en het uitspreken van verwachtingen en gevoelens, versterk je jouw rol in het leven.

Je leert richting te geven aan je leven, ontdekt je belemmerende overtuigingen en drijfveren, en krijgt weer energie om aan de slag te gaan met jouw passies. Samen brengen we jouw verlangens en doelen in kaart en gaan direct aan de slag met oefeningen in de praktijk.

Nog even praktisch

Omdat ik geloof dat jouw eigen wereld veranderen niet na 1 gesprek zal plaatsvinden bied ik het traject ‘Bewust Jezelf’ aan.

We starten met een vrijblijvende kennismaking, waarbij we jouw behoefte en begeleidingsvraag in beeld brengen.
Uiteraard is het ook fijn of wij beiden die ‘klik’ ervaren om een traject met elkaar aan te gaan. Na akkoord van beide kanten plannen we jouw eerste momenten om jouw persoonlijke impact te maken!
Zodat je uiteindelijk weer energie ervaart en doet waar je blij van wordt! En je ook werkelijk het gevoel hebt een verandering teweeg te maken.

TARIEVEN EN LOCATIE

Je kunt ook je werkgever benaderen om de kosten te dragen, zodat jij duurzaam inzetbaar aan het werk kunt blijven. Want je vitaal voelen en met plezier aan het werk zijn is veel waard.
Indien je een vervolg wilt op het traject, maken we met elkaar een vervolgplan.

Locatie: die bepaal jij! Waar jij je fijn bij voelt. Online, op locatie of buiten in de natuur.

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk uit naar jouw verhaal.

EEN COACH VOOR JOUW ORGANISATIE

Wil jij aandacht besteden aan het (hoge) verzuim in je organisatie en ben je op zoek naar een coach voor jouw medewerkers in jouw (zorg)organisatie? Laten we in gesprek gaan over mijn mogelijkheden. Ben je juist op zoek naar het versterken van een goed leer-werkklimaat binnen je organisatie? Kijk dan ook naar mijn aanbod voor teamtrainingen.

Duurzame Stapjes © 2024. All rights reserved | Site met liefde gemaakt door Wanderweb