Team impact

Zet jouw team in beweging!

Goed werkgeverschap door ontwikkel mogelijkheden aan te bieden en vitale professionals voor je organisatie. Dat zijn mooie speerpunten. Je wilt dat professionals met plezier naar hun werk gaan en dat wat ze doen van goede kwaliteit is. Dat ze weten waar ze goed in zijn en die kwaliteiten optimaal benutten. Je wilt een veilig en gunstig leer-werkklimaat.

Hoe kun je mij inzetten?

 • Je team naar een next level? Ik geef trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap. (Wat breng jij in het team, welke verwachtingen heb je van een ander, hoe stel je elkaar vragen (coaching vaardigheden) en hoe doe je je werk nog beter samen?)
 • Begeleiding bij vergaderingen of overleggen. Inspirerend, actief en creatief aan de slag met brainstormsessies, thema’s of concrete doelen.
 • Nieuw jaar, nieuw plannen? Ik zorg samen met het team voor een (nieuw) jaarplan die niet in de la komt te liggen.
 • Intervisie begeleiding gericht op groei in eigen professioneel handelen. Groei in persoonlijk leiderschap.
 • Heb je professionals die last hebben van de toenemende werkdruk, hun verantwoordelijkheidsgevoel of ervaren zij stress tussen werk en privé?
  En wil je professionals vitaal aan het werk houden? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor persoonlijke coaching.

Het is mijn missie om professionals bewust te laten zijn van zichzelf, het eigen gedrag en vanuit daar keuzes te maken die het leven leuker maken. Zowel werk als privé.
Met mijn expertise daag ik uit om verantwoordelijkheid te nemen, leer ik de juiste vragen te stellen en zal persoonlijk leiderschap groeien. Mijn kracht zit in een positieve mindset, overzicht aanbrengen en progressiegericht werken. En dat allemaal op een creatieve en actieve manier.

Dit doe ik zowel 1 op 1 als in teamverband.
Ik zou je willen uitnodigen om een afspraak met mij te maken om te bespreken hoe ik een bijdrage kan leveren aan het leren en ontwikkelen van jouw professionals.

Laten we met elkaar in gesprek gaan

Duurzame inzetbaarheid

Het is mijn missie om duurzaamheid te vertalen naar een bewust, leuk en mooi leven.
Wanneer je mijn krachten en kwaliteiten binnen jouw organisatie in zet, gaan we samen voor:

 • heldere verwachtingen en een concrete behoefte analyse
 • op maat gemaakt aanbod aan de hand van jouw wensen
 • het aanwakkeren van intrinsieke motivatie om doelen te bereiken
 • het creëren om vanuit verbinding en vertrouwen medewerkers te laten groeien
 • vitale medewerkers binnen jouw organisatie.

Ik werk vanuit mijn eigen ontwikkelmodel voor een bewust leven. Dit model laat je denken vanuit verschillende invalshoeken en kan onderdeel uitmaken van de training.