Team impact

Zet jouw team in beweging!

Goed werkgeverschap, ontwikkel mogelijkheden bieden en vitale professionals voor je organisatie. Dat zijn mooie speerpunten. Je wilt dat professionals met plezier naar hun werk gaan en dat wat ze doen van goede kwaliteit is. Dat ze weten waar ze goed in zijn en die kwaliteiten optimaal benutten. Je wilt een veilig en gunstig leer-werkklimaat.

Heb je professionals die last hebben van de toenemende werkdruk, hun verantwoordelijkheidsgevoel of ervaren zij stress tussen werk en privé? En wil je professionals vitaal aan het werk houden? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor persoonlijke coaching.

Juist op zoek naar ontwikkeling van (zorg)professionals in teamverband? Ontdek wat ik hier voor jouw team kan betekenen.

Hoe kun je mij inzetten?

motiverende-gespreksvoering

TRAINING MOTIVERENDE GESPREKSVOERING

Creëer verandering met de kracht van vragen

Ontdek het belang van motiverende gespreksvoering en stimuleer persoonlijk leiderschap in de zorg.
Wat breng jij in het team? Welke verwachtingen heb je van jezelf en de ander? Hoe blijf je nieuwsgierig naar de inzet van je collega? (feedback/aanspreken)
Bouw aan een positieve vraagcultuur en bevorder teamontwikkeling en samenwerking voor zorgprofessionals.

LATEN WE KENNISMAKEN VOOR EEN BEHOEFTEANALYSE

teamdynamiek-duurzamestapjes

TRAINING VERSTERK DE TEAMDYNAMIEK

Ontketen de kracht van teamdynamiek. Of je nu een coördinerende of leidende rol hebt binnen een zorgteam, ik bied de tools en begeleiding die je nodig hebt.
Leer hoe je overzicht kunt creëren en effectief prioriteiten kunt stellen, zodat je team optimaal kan functioneren. Daarnaast help ik om taken, rollen en verantwoordelijkheden binnen het team helder te definiëren.
Samen werken jullie aan het behalen van resultaten en doelen. Ook leer je om te gaan met weerstanden en uitdagingen, zowel die van jezelf als van anderen. Versterk je zorgteam en creëer een omgeving waarin zowel de zorgverleners als de zorgvragers kunnen floreren.

LATEN WE KENNISMAKEN VOOR EEN BEHOEFTEANALYSE

intervisie-duurzamestapjes

ONTWIKKEL JEZELF MET INTERVISIE

Duurzame Stapjes naar vakmanschap en samenwerking

Ben jij een (zorg)professional die sterk wil staan in je werk? Wil je groeien als coördinator of leider en persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Dan is intervisie een krachtige aanvulling in je vakgebied.
Het bied je de kans om te reflecteren, te leren van anderen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Je ontdekt jouw krachten en leert hoe je deze kunt inzetten in je werk. Leren wordt leuk en motiverend!
Ik creëer een veilige en vertrouwde omgeving waarbij persoonlijke verhalen en situaties gedeeld mogen worden.

MAIL VOOR EEN OFFERTE OP MAAT

Het is mijn missie om professionals bewust te laten zijn van zichzelf, het eigen gedrag en vanuit daar keuzes te maken die het leven leuker maken. Zowel werk als privé.
Met mijn expertise daag ik uit om verantwoordelijkheid te nemen, leer ik de juiste vragen te stellen en zal persoonlijk leiderschap groeien. Mijn kracht zit in een positieve mindset, overzicht aanbrengen en progressiegericht werken. En dat gericht op een creatieve en actieve manier.

Dit doe ik zowel 1 op 1 als in teamverband.
Ik zou je willen uitnodigen om een afspraak met mij te maken om te bespreken hoe ik een bijdrage kan leveren aan het leren en ontwikkelen van jouw professionals.

Laten we met elkaar in gesprek gaan

Duurzame inzetbaarheid

Het is mijn missie om duurzaamheid te vertalen naar een bewust, leuk en mooi leven.
Wanneer je mijn krachten en kwaliteiten binnen jouw organisatie in zet, gaan we samen voor:

  • heldere verwachtingen en een concrete behoefte analyse
  • op maat gemaakt aanbod aan de hand van jouw wensen
  • het aanwakkeren van intrinsieke motivatie om doelen te bereiken
  • het creëren om vanuit verbinding en vertrouwen medewerkers te laten groeien
  • vitale medewerkers binnen jouw organisatie.

Ik werk vanuit mijn eigen ontwikkelmodel voor een bewust leven. Dit model laat je denken vanuit verschillende invalshoeken en kan onderdeel uitmaken van de training.