‘Ik heb na jouw cursus mezelf uitgesproken naar verschillende mensen met wat ik nou eigenlijk op wil starten. Superleuk dat ik van alle kanten gelijk positieve reacties kreeg inclusief tips en adviezen van verschillende ondernemers. Het besef dat het een goed idee kan zijn met de juiste middelen en uitwerking zorgt best voor een goed gevoel.
Het is duidelijk dat ik voornamelijk vertrouwen moet krijgen in mijn eigen kunnen.
Dank je wel voor je goede begeleiding, uitleg en keurige presentatie. Jij gaf ons de ruimte om zelf aan ons VB te werken en bood ons hulp, door de verdieping in te gaan, waar nodig. In de korte tijd die we hadden hebben wij er toch best veel uit kunnen halen. Om de deur uit te gaan met doelen, voelde ook heel fijn.


———-

Jooske
Pedagogisch medewerker Kinderopvang

‘Ik kreeg na het maken van het Vision board eerst van hรฉ,
dit klopt wel, fijn dat het over mijzelf gaat.
Een dag of 2 later kwam het besef bij mij, oh dit is juist wat ik nu wil en behoefte aan heb.๐Ÿ˜‰
Als trainer ben jij duidelijk en open, je bent aanwezig met een stille en rustige houding. Het was jou eerste training, het voelde alsof je het al jaren doet. Heel fijn!’


———-

Lisette
Lifecoach | Teamleider

‘Lieneke is heel creatief van geest en liet me op een creatieve manier zien hoe ik mijn planning op orde kreeg.
Samen via een mindmap met heel veel kleurtjes werd er overzicht gecreรซerd.
Ik zelf besef eigenlijk dat er veel minder is wat ik moet doen. En er heel veel dingen zijn die ik mag doen die in mijn agenda staan.
Dit was voor mij echt een eyeopener.’
Linda
Student