Waardevolle reviews

‘Ik moest even een drempel over maar wat leuk en verassend om door middel van een vision board aan de slag te gaan en daarmee meer vanuit gevoel te werken dan vanuit je hoofd.
Goede balans tussen uitleg, samenwerken en
zelf aan de slag gaan.
Ik heb Lieneke als fijne trainer ervaren;
betrokken, rustig en professioneel.
En de analyse van Lieneke van het gemaakte vision board is van toegevoegde waarde. En helpt in het krijgen van nieuwe inzichten en het nemen van stappen’.

——————

Esther
Gezinscoach | Ambulant begeleider

‘Het maken van het vision board heeft mij veel energie en nieuwe inzichten gegeven. Ik heb keuzes durven te maken.
Ik ben een denker, maar bij het maken van mijn vision board heb ik dat helemaal kunnen uitschakelen en heb ik vanuit mijn gevoel kunnen werken.
Ik weet nu dat ik veel meer naar mijn gevoel kan luisteren.
Mijn vision board is een spiegel geworden van datgene waar ik blij van word. Ik kijk er regelmatig naar en dat geeft mij een blij gevoel.
Lieneke zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft veel positiviteit mee. Ze zet je in je kracht en geeft mooie tips en adviezen mee. Ze kan goed presenteren en de groep betrekken. Wat mij betreft een goede trainer/ coach.’

——————

Nienke
Beleidsmedewerker kwaliteit in de zorg

‘Ik heb na jouw cursus mezelf uitgesproken naar verschillende mensen met wat ik nou eigenlijk op wil starten. Superleuk dat ik van alle kanten gelijk positieve reacties kreeg inclusief tips en adviezen van verschillende ondernemers.
Het besef dat het een goed idee kan zijn met de juiste middelen en uitwerking zorgt best voor een goed gevoel.
Het is duidelijk dat ik voornamelijk vertrouwen moet krijgen in mijn eigen kunnen.
Dank je wel voor je goede begeleiding, uitleg en keurige presentatie. Jij gaf ons de ruimte om zelf aan ons VB te werken en bood ons hulp, door de verdieping in te gaan, waar nodig. In de korte tijd die we hadden hebben wij er toch best veel uit kunnen halen. Om de deur uit te gaan met doelen, voelde ook heel fijn.

———-

Jooske
Pedagogisch medewerker Kinderopvang

‘Ik kreeg na het maken van het Vision board eerst van hé,
dit klopt wel, fijn dat het over mijzelf gaat.
Een dag of 2 later kwam het besef bij mij, oh dit is juist wat ik nu wil en behoefte aan heb.😉
Als trainer ben jij duidelijk en open, je bent aanwezig met een stille en rustige houding. Het was jou eerste training, het voelde alsof je het al jaren doet. Heel fijn!’

———-

Lisette
Lifecoach | Teamleider

Bij Lieneke geweest, samen met 2 andere dames om voor mijzelf inzichtelijk te maken waar ik sta qua werk. Altijd het gevoel maar in een sneltreintje te zitten en niet stil te staan bij waar ik nu eigenlijk mee bezig ben. Lieneke creëerde een veilige omgeving om hiermee aan de slag te gaan. Door middel van prettige gesprekken en inzichten van de andere dames, alsmede het maken van een vision board, werd het een leuke, leerzame en inzicht gevende ochtend. Ik kan het iedereen aanraden die wat meer inzicht zoekt in bepaalde levensvragen, zonder dat het heel ‘zwaar’ hoeft te zijn om hier mee aan de slag te gaan!

———-

Irene
Ambulance Verpleegkundige

Lieneke, Bedankt voor jou ondersteuning en begeleiding bij mijn laatste studie onderdeel. Je geeft duidelijke en heldere adviezen en taaltechnisch de puntjes op de I. Daarnaast ben je instaat om alles vanuit een ander oogpunt te bekijken en dit terug te leggen bij de ander” vanuit welk perspectief beoordeel jij het probleem “ Je laat het duidelijk bij de ander, wat voor mij erg betekenisvol is en meer vertrouwen heeft geschept in mijn eigen kunnen. ( was dit laatste even kwijt) dubbel op dus😊)’.

———-

Veronique
HBO Verpleegkundige

‘Lieneke is heel creatief van geest en liet me op een creatieve manier zien hoe ik mijn planning op orde kreeg.
Samen via een mindmap met heel veel kleurtjes werd er overzicht gecreëerd.
Ik zelf besef eigenlijk dat er veel minder is wat ik moet doen. En er heel veel dingen zijn die ik mag doen die in mijn agenda staan.
Dit was voor mij echt een eyeopener.’

———-

Linda
Student