Persoonlijke Coaching

Duurzamestapjescoaching

HERKEN JE DIT?

Voel jij je als (zorg)professional overweldigd door de hoeveelheid taken die je moet uitvoeren binnen de beschikbare tijd? Heb je het gevoel dat je constant te veel op je bordje krijgt en dat dit ten koste gaat van je eigen welzijn en werkplezier?
Herken je de druk om alle taken uit te voeren, maar merk je dat dit steeds moeilijker wordt?
Voel je je verantwoordelijk en vind je het lastig om dingen los te laten?
Vind je het lastig om feedback te ontvangen en hier op een constructieve manier mee om te gaan? Merk je dat het moeilijk is om anderen aan te spreken wanneer er iets niet gaat zoals gewenst of om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt?
Dan ben ik degene die graag naar je verhaal luistert.

JA, IK HERKEN DIT

~

~

WAT LEVERT HET JOU OP?

Als coach help ik jou om meer grip te krijgen op jezelf, je werk en je omgeving. Samen gaan we aan de slag met persoonlijk leiderschap, zodat jij invloed kan uitoefenen waar dat nodig is. Je krijgt inzicht in je valkuilen en leert hoe je jouw gedrag effectiever kan inzetten. Door bewust te worden van je communicatiestijl en het uitspreken van verwachtingen en gevoelens, versterk je jouw rol in het leven. Je leert richting te geven aan je leven, ontdekt je belemmerende overtuigingen en drijfveren, en krijgt weer energie om aan de slag te gaan met jouw passies. Samen brengen we jouw verlangens en doelen in kaart en gaan direct aan de slag met oefeningen in de praktijk.

JA, IK HERKEN DIT

zorgprofessionalinkracht

~

NOG EVEN PRAKTISCH

Omdat ik geloof dat jouw eigen wereld veranderen niet na 1 gesprek zal plaatsvinden bied ik het traject ‘Bewust Jezelf’ aan.

We starten met een vrijblijvende kennismaking, waarbij we jouw behoefte en begeleidingsvraag in beeld brengen. Uiteraard is het ook fijn of wij beiden die ‘klik’ ervaren om een traject met elkaar aan te gaan. Na een dikke JA plannen we jouw eerste momenten om jouw persoonlijke impact te maken! Zodat je uiteindelijk weer energie ervaart en doet waar je blij van wordt! En ook werkelijk het gevoel hebt een verandering teweeg te maken.

TARIEVEN EN LOCATIE

Je kunt ook je werkgever benaderen om de kosten te dragen, zodat jij duurzaam inzetbaar aan het werk kunt blijven. Want je vitaal voelen en met plezier aan het werk zijn is veel waard.
Indien je een vervolg wilt op het traject kun je kiezen voor losse sessies, of we maken met elkaar een vervolgplan.

Locatie: die bepaal jij! Waar jij je fijn bij voelt. Online, op locatie of buiten in de natuur.

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk uit naar jouw verhaal.