Neem jij leiding over jouw leven?

ontwikkelmodel-voor-een-bewust-leven
Ontwikkelmodel voor een bewust leven

Dit ontwikkelmodel voor een bewust leven, is speciaal ontwikkelt voor Duurzame Stapjes.
Het vormt de basis van mijn begeleiding. Je kunt het ontwikkelmodel op verschillende manieren interpreteren.
Het weerspiegelt de visie over de relatie met jezelf, je omgeving en onze planeet.
Vanuit daar leert het je ontdekken waar je krachten zitten en welke invloed jij kunt nemen voor een bewust, leuk en mooi leven.
Dit ontwikkelmodel maakt visueel waar je blij van wordt, waardoor jouw talenten tot uiting komen. Door bewust om te gaan met jouw persoonlijke visie ben je in staat duurzame stapjes te nemen.

Aan de hand van de 7 elementen voor zelfreflectie word je uitgedaagd om je huidige situatie te onderzoeken en te ontdekken welke elementen in hun kracht staan en welke je verder wilt uitdiepen.

IK Wie jij bent met je dromen en verlangens

PRIVร‰ De invulling van vrije tijd binnen je inner circcle

WERK De waarde die jij hecht aan je werkend leven

SOCIAAL De betekenis van vriendschap en familie

MAATSCHAPPIJ Je referentiekader en de plek die je inneemt

PLANEET Je impact voor een gezonde leefomgeving

UNIVERSUM Jouw vorm van spiritualiteit en bestaansrecht

Dit kan door coaching; een individueel traject om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. Ontdek je kracht, je invloed en jouw persoonlijk geluk.

Jezelf opnieuw ontdekken kan ook in groepsverband; je leert nieuwe mensen kennen die jou verder op weg helpen. Nieuwe inzichten, ervaringen en herkenbare situaties laten jou zien dat je niet alleen bent in jouw zoektocht.

Wil je meer weten over mij en de oorsprong van Duurzame Stapjes? Lees dan meer bij ‘Over Lieneke’

Waar staat Persoonlijk Leiderschap voor?

Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen over jouw eigen leven. Dat jij bewuste keuzes durft te maken die jij belangrijk vindt en dat je je niet laat leiden door de keuzes van een ander.
Dat jij er toe doet als mens om vanuit je krachten en kwaliteiten te leven. Dit klinkt logisch. Maar als je niet bekend bent met je eigen kwaliteiten, je waarden en normen en je eigen overtuigingen of patronen, kan dit een uitdaging zijn.

Om de leiding over je eigen leven te pakken wil je inzicht hebben in de invloeden vanuit je zelf en je omgeving. Je bent je bewust van je eigen gedrag en hoe je daarmee jezelf en de ander beรฏnvloed.
Door persoonlijk leiderschap te ervaren weet je nieuwe doelen voor jezelf op te stellen, te leven vanuit je persoonlijke waarden en blijf je jezelf uitdagen om het leven te leiden dat jij wilt.
Kortom te leven met zelfvertrouwen, zelfliefde, dankbaarheid รฉn zelfacceptatie voor wie jij bent.

“Alleen ga je snel, samen kom je verder”

Waar wil je meer informatie over?